By SIDDE - warm Scandinavisch interieur - hoekbank Nord

Een kijkje in het warme Scandinavische interieur van @iris.1989

We nemen een kijkje in de woning van Iris (@iris.1989), die samen met haar man en twee dochters in Sneek woont. De inrichting straalt een warme Scandinavische stijl uit. Vanaf jongs af aan heeft Iris een liefde voor interieur, en deze passie deelt ze graag met anderen. 

By SIDDE - warm Scandinavisch interieur - hoekbank Nord

Designbank: Hoekbank Nord By SIDDE XL in Beach Sandy

Van huis naar thuis

Inmiddels geniet het gezin al anderhalf jaar van hun stijlvol ingerichte huis in Sneek. Om het helemaal naar eigen smaak te maken zijn er verschillende aanpassingen gedaan aan de woning. Zo zijn alle wanden in lichte tinten geverfd, de eikenhouten vloer vervangen door een PVC visgraatvloer en is er een nieuwe lichte keuken geplaatst. Verder hebben ze ook aandacht besteed aan verduurzaming, door onder andere een grondwarmtepomp te laten plaatsen.

By-SIDDE-binnenkijken-bij-@iris.1989-wooninspiratie

Warm Scandinavisch

Iris omschrijft haar interieurstijl als warm Scandinavisch. Om deze sfeer te creëren begon ze met het verzamelen van verschillende stalen voor een moodboard. Naast het selecteren van materialen, vindt ze het belangrijk het interieur eigen en persoonlijk te maken. Een van de favoriete items in huis is een zelfgemaakte print met stof. Interieurinspiratie doet Iris op in onder andere koffietentjes, vakantiebestemmingen, Instagram en natuurlijk in interieurbladen.

By SIDDE - warm Scandinavisch interieur - hoekbank Nord

Hoekbank Nord XL 

Er werd gezocht naar een bank die niet alleen perfect zou passen bij het warme Scandinavische interieur, maar ook precies in de hoek van de woonkamer. Hoekbank Nord XL in de kleur Beach Sandy bleek de perfecte match! Iris viel voor de subtiele zwarte pootjes en de mooie afwerking. 

By SIDDE - warm Scandinavisch interieur - hoekbank Nord

Toekomstplannen 

Bovenaan de to-do lijst staat de hal, die volgens Iris door de grijze plavuizen nogal kil aanvoelt. Ze overwegen om deze ruimte met PVC door te leggen of voor een gietvloer te kiezen zodat de warme Scandinavisch uitstraling ook hier terugkomt. In de toekomst zouden ze graag een uitbouw boven de garage willen realiseren, om extra ruimte te creëren voor de meiden.  

By SIDDE - warm Scandinavisch interieur - hoekbank Nord

Share this story

Lees meer blogs