By-SIDDE-interieurstylisy-abinteriordesign-odin

AB Interiordesign

Amber, eigenaresse van @abinteriordesign, combineert Scandinavische elementen met stoere industriële accenten, wat resulteert in een uniek Scandinavisch-industrieel interieuradvies. Laat je inspireren door de manier waarop @abinteriordesign de By SIDDE designbanken Moa en Odin heeft gestyled!   

Woonstijl: Scandinavisch-industrieel   

Het gezicht achter @abinteriordesign  

Amber (22 jaar) woont in het Noord-Hollandse Uithoorn en heeft de opleiding interieuradviseur succesvol afgerond. Al tijdens haar studie kwamen er aanvragen binnen voor interieuradvies. Het was de basis om een eigen onderneming te gaan starten. De opleiding die ze momenteel volgt, Ondernemerschap en Retailmanagement, vormt daarbij een mooie aanvulling. 

By-SIDDE-interieurstylist-abinteriordesign-moa-sesambeige


Karakter  

Amber staat bekend om een persoonlijke benadering in haar interieuradviezen. Inspireren, adviseren en een echt thuis creëren, dat is haar kracht. Voor de Scandinavische-industriële stijl haalt ze inspiratie van Instagram, beurzen, interieurmerken en de natuur. Door met verschillende kleuren en materialen te werken krijgt elke ruimte een eigen karakter. Op de website van AB Interiordesign worden verschillende interieurpakketten aangeboden, van kleuradvies tot aan een totaal ontwerp. Ze werkt graag met By SIDDE designbanken in haar interieuradviezen vanwege de veelzijdigheid in de collectie. Het sluit mooi aan bij de Scandinavische-industriële stijl.  

“Wat het leukste is aan het werk als interieurstylist, is de diversiteit aan mensen en de unieke interieurs die daaruit ontstaan”  

By-SIDDE-interieurstylist-abinteriordesign-odin

By SIDDE designbanken Moa en Odin  

By SIDDE designbank Odin in de kleur Crushed Silk is op een rustige manier gestyled, hierin is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De zachte tint van de stof, gecombineerd met de zwarte industriële poten van de designbank en de zwarte salontafel met glazen schaal, sluiten aan bij de Scandinavische-industriële stijl die Amber vaak toepast in haar ontwerpen.   

By-SIDDE-loungebank-Odin-Crushedsilk-Details


Loungebank Moa in de kleur Sesam Beige is meer kleurrijk gestyled. Het subtiele roze in de vaasjes en het zachte plaid brengen levendigheid en een warme sfeer. Roze is een kleur die je veel in Nordic interieurs terug ziet komen. 
  

By-SIDDE-interieurstylist-abinteriordesign-moa-sesambeige-details


Tip van een Amber  

Kleur geeft warmte aan je interieur, vooral wanneer je een wand in een tint verft en dit combineert met andere elementen in dezelfde kleurlijn. Dit ton-sur-ton effect zorgt voor meer harmonie in het interieur. Door gekleurde items te groeperen creëer je een georganiseerde uitstraling.   

Wat betreft het kiezen van de perfecte designbank heeft Amber nog een tip. “Kijk goed naar de beschikbare ruimte. Is de woonkamer iets kleiner en wil je toch genieten van een royaal zitcomfort? Kies dan voor een bank op hoge poten, dit laat de ruimte wat luchtiger lijken.”   

Interieurstylist-Abinteriordesign-moodboard


Benieuwd naar andere stylisten? Bekijk onze interieurstylisten pagina voor meer inspiratie!  
 

Instagram: @abinteriordesign  
Website: https://abinteriordesign.nl/   

Deel dit verhaal

Lees meer blogs

By-SIDDE-interieurstylist-ROSA.living-Nomi
ROSA.living

Maak kennis met interieurprofessional Rosalie die na een carrière als Sales- en Store Manager het roer omgooide en haar passie...

Lees meer

Gunsight
Gunsight

Eveliene van Interieuradviesbureau Gunsight was op bezoek in onze Studio in Eerbeek, waar ze twee By SIDDE banken met haar hand...

Lees meer