By-SIDDE-binnenkijken-sylslifestyle-sommer-oat-beige

Binnenkijken in het warme Scandinavische interieur van Sylvia (@Sylslifestyle)

Maak kennis met Sylvia. Enkele jaren geleden kocht ze samen met haar partner een vrijstaande woning in Twello, een voormalige witgoedwinkel uit 1926. Na de aankoop gaven ze het interieur een warme Scandinavische uitstraling met lichte tinten verf, nieuwe raamdecoratie, een gietvloer en zorgvuldig gekozen meubels. Het resultaat is een sfeervol en modern droomhuis. 

By-SIDDE-binnenkijken-sylslifestyle-sommer-oat-beige

Het begin van Sylslifestyle 

Sylvia was van kinds af aan gepassioneerd door interieur. Sinds 2014 deelt ze op Instagram foto’s van haar warm ingerichte Scandinavische woning. Het account bereikte steeds meer mensen, wat haar inspireerde om (zelfgemaakte) woonaccessoires te gaan verkopen. Tegenwoordig ligt de focus op het delen van het beige interieur en het bieden van interieurinspiratie aan haar volgers. 

By-SIDDE-binnenkijken-sylslifestyle-plattegrond

Warme Scandinavische woonstijl & uniek item 

Lichte kleuren, natuurlijke materialen en warmte kenmerken de Scandinavische woonstijl in Sylvia’s woning, waar verschillende beige tinten en houten accenten worden gecombineerd met een witte, rustige basis. Inspiratie voor dit beige interieur komt voornamelijk uit woonbladen, bezoeken aan meubelzaken en Instagram. Het meest unieke item in het warm ingerichte Scandinavische interieur is het zelfgemaakte reliëfschilderij, een bijzonder verjaardagscadeau. 

By-SIDDE-binnenkijken-sylslifestyle-detail

Ik heb een zwak voor accessoires en bijzettafels - ik kan er geen genoeg van krijgen haha!”  

Hoekbank Sommer 

Sylvia ontdekte By SIDDE op Instagram en was meteen onder de indruk van de designbanken. In 2021 werd de rechte driezitsbank Sommer aangeschaft, die één van de oude banken in de woonkamer verving en perfect aansloot bij het beige interieur. De designbank beviel zo goed dat twee jaar later, toen de hoekbank aan vervanging toe was, opnieuw voor By SIDDE werd gekozen. Dit keer viel de keuze op de hoekvariant van de Sommer, vanwege het stijlvolle design en de vlekwerende behandeling van de stof. Na het bestellen van de stofstalen en een bezoek aan de studio in Eerbeek, stond hoekbank Sommer binnen no-time in de woonkamer. 

By-SIDDE-binnenkijken-sylslifestyle-sommer-oat-beige

 

Tips van Sylvia 

Voor een rustige thuiskomst raadt Sylvia een lichte en serene basis aan, zoals het geval bij de warme Scandinavische woonstijl. “Kies voor witte, greige of beige tinten en maak hierbij gebruik natuurlijke materialen zoals hout en wollen plaids. “Geef je beige interieur een nieuwe look door seizoensgebonden of trendy accessoires toe te voegen. Dit maakt het eenvoudig om te variëren en te experimenteren met verschillende looks gedurende het jaar."

By-SIDDE-binnenkijken-sylslifestyle-details

“Het leven is al druk zat, wanneer ik thuiskom wil ik me graag omringen in rust”  

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk eens onze binnenkijken pagina! 

Deel dit verhaal

Lees meer blogs