By-SIDDE-binnenkijker-studiopaath-moa-soft-silk

Binnenkijken in het eclectische interieur van Amy (@studiopaath)

Amy woont samen met haar vriend, twee hondjes en poes in de oude stad Naarden. Met haar eigen stijl, heeft ze een eclectisch interieur gecreëerd waar kleur en zachtheid samenkomen. De loungebank Moa van By SIDDE past helemaal in deze unieke woonkamer.  

Het begin van Studio Paath 

Amy is copywriter en runt daarnaast haar eigen bedrijf, Studio Paath. Dit ontstond uit een passie voor interieurontwerp en de groeiende vraag naar interieuradvies van mensen uit haar omgeving. In het ontwerpproces richt ze zich op het creëren van een tijdloos interieur dat past bij de persoonlijkheid en levensstijl van de klant, in plaats van enkel te kijken naar de laatste interieurtrends. 

By-SIDDE-binnenkijker-studiopaath-moa-soft-silk

“Het gaat om het ontdekken van wat echt bij je past en het samenvoegen tot een harmonieus geheel.” 

Van huurhuis naar droomhuis 

Amy en haar vriend wonen inmiddels vijf jaar in hun prachtige jaren ‘50 huis. Twee jaar geleden kregen ze de kans om hun toenmalige huurwoning te kopen, en die grepen ze direct! Na de aankoop begon een flinke verbouwing: er werden zonnepanelen en een dakkapel geplaatst, de muren werden gestuct, en een prachtige nieuwe keuken werd geïnstalleerd. “Het voelde als verhuizen, maar dan in ons eigen vertrouwde huis.” 

By-SIDDE-binnenkijken-plattegrond-studiopaath
By-SIDDE-binnenkijken-studiopaath-woonkamer-details

Loungebank Moa 

Tijdens de uitgebreide zoektocht naar een lichte designbank kreeg Amy de tip om de collectie van By SIDDE te bekijken. Na een bezoek aan de showroom in Leerdam viel de keuze op loungebank Moa in de kleur Soft Silk. Het had de voordelen die ze zochten; een snelle levertijd en een stof die vlekwerend behandeld was. Model Moa bleek perfect te passen in het eclectische interieur van Amy en haar vriend. 

By-SIDDE-binnenkijker-studiopaath-moa-soft-silk

“Mijn favoriete plekje is natuurlijk languit op mijn loungebank” 

 Woonstijl, inspiratie en dromen 

Bij een eclectisch interieur draait alles om de kunst van het combineren. Amy mixt verschillende woonstijlen, printjes en kleuren, waarbij de kleurrijke items van haar vriend prachtig samengaan met haar zachte interieuraccenten. Inspiratie haalt Amy van Pinterest, woonbladen en gemaakte reizen. Op het wensenlijstje staat nog een thuiswerkplek, die grenst aan de woonkamer. Dat zou ideaal zijn!  

By-SIDDE-binnenkijken-studiopaath-woonkamer-details

Interieuradvies van Amy 

Bij het creëren van een eclectische stijl, of welke woonstijl dan ook, is het essentieel om verschillende elementen met elkaar te verbinden. “Herhaal kleuren in je accessoires of laat ze juist contrasteren en voeg een extra accessoire toe als verbindend element om harmonie te creëren.” Zo zorg je dat je interieur samenkomt.  

“Focus op wat je gelukkig maakt en voeg persoonlijke interesses in je interieur toe. Dat geeft net dat beetje extra en maakt het uniek.” 

“En vergeet niet, wees niet te perfectionistisch – je woonkamer is geen showroom, maar een persoonlijke ruimte!” 

Instagram: studiopaath  
Website: https://studiopaath.nl/ 

 

 

Deel dit verhaal

Lees meer blogs